ARTO werkt, al sinds 1959

ARTO: het eerste en oudste uitzendbureau van Amsterdam

In 1959 start Ans Reinders iets wat er dan nog niet is: een plaats waar vraag en aanbod van met name secretarieel werk bij elkaar gebracht werd. Ze noemt het ARTO: Ans Reinders Typing Office. Vandaag is het nog altijd familie bedrijf. Haar dochter Petra de Vos is als directeur-grootaandeelhouder nog altijd enorm betrokken bij ARTO.

Aan de wieg gestaan van de uitzendbranche

Petra de Vos: “Zo onbescheiden als het klinkt: met ARTO is eigenlijk ook de uitzendbranche ontstaan. Mijn moeder zag dat er veel vraag was naar secretaresses en ander kantoorpersoneel. In eerste instantie werden alleen topsecretaresses uitgezonden, die ook in staat waren te stenograferen in het Frans, Duits en Engels.
Toen er steeds meer vraag kwam naar typistes en financieel/administratief personeel, breidde de zaak snel uit. Het is het begin geweest van wat nu de bijzondere uitzendbranche is die wij kennen. Ik ben er enorm trots op dat ARTO aan de basis heeft gestaan van die ontwikkeling en nog altijd zo’n unieke positie inneemt."

Amsterdams A-merk


Het grote voordeel van ARTO RECRUITMENT in vergelijking met andere aanbieders in de Amsterdamse regio ligt volgens Petra de Vos aan twee kenmerken: de sterk doorgevoerde persoonlijke manier van werken. Dat is ook de reden waarom wij het altijd bij één Amsterdamse vestiging hebben gehouden. Dat is een bewuste keuze geweest, een keuze voor pure kwaliteit. We hebben de mens, de individuele persoon, altijd als centraal middelpunt gesteld”.

Amsterdams de Randstad in

De focus op het werken vanuit een enkele vestiging maakte het mogelijk om hoge kwaliteit en service te waarborgen. “ARTO is een exclusief bureau voor goed gekwalificeerde krachten”, aldus Michael Nijdam, sinds 1993 CFO bij ARTO. "We onderscheiden ons met kritisch geselecteerde talentvolle, betrokken en professionele werknemers. En juist door onze jarenlange ervaring kunnen wij onze processen zo doeltreffend mogelijk laten zijn.”

Verandering is vooruitgang

Verder gaan we natuurlijk met onze tijd mee. We zitten bovenop elke ontwikkeling op het gebied van recruitment en uitzenden. En we groeien; met onze dienstverlening coveren we nu de gehele Randstad. Maar we blijven wie we zijn. Ons streven naar de beste kwaliteit voor de beste prijs laten we nooit ten koste gaan van onze kernwaarden; integriteit, transparantie en betrokkenheid, plus het typisch Amsterdamse optimisme wat in ons zit. Dat krijg je er niet meer uit - en gelukkig maar.
Contact

ARTO Recruitment
Nieuwezijds Voorburgwal 158
1012 SJ te Amsterdam.

020 531 7900
info@arto.nl

Beoordeling door klanten: /10 - beoordelingen
© Copyright 2018 Arto Uitzendbureau, All rights reserved.
ARTO Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.