Inloggen mijn ARTO

Mijn ARTO

Inloggen kandidaten
Naar kandidaten login
Nog niet geregistreerd?
Schrijf je dan hier in

Medewerker Insolventie

WAT GA JE DOEN?

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een medewerker insolventie die zorgt voor de behandeling en afhandeling van bancaire vorderingen.

HOE ZIET JOUW WERKDAG ERUIT?

Als medewerker van het insolventieteam houd jij je bezig met particulieren en zakelijke relaties die een beroep doen op schuldhulpverlening en/of WSNP of failliet worden verklaard. Het betreft bancaire,- postorder- en telecomvorderingen. Hierbij toets je het voorstel volgens de richtlijnen van de NVVK en kijk je kritisch naar de informatie die wordt aangeleverd. Bovendien onderhoud jij het contact met opdrachtgevers over het advies over het voorstel. Verder analyseer en beoordeel jij individuele financiële situaties en liquidatieakkoorden en werk je voorstellen uit van schuldhulpverlenende instanties. Jij stelt verweerschriften op en licht deze toe bij een eventueel dwangakkoord. Ook controleer jij de VTLB-berekening. Jij denkt in oplossingen die zowel voor de schuldeiser als de schuldenaar acceptabel zijn. Samen met 6 gemotiveerde collega’s maak jij onderdeel uit van het grotere incasso particulieren team, welke uit 27 personen bestaat.

HERKEN JIJ JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Jij hebt een hbo werk- en denkniveau.
  • Jij hebt ervaring binnen de incassobranche.
  • Ervaring met schuldhulpverlening, WSNP en faillissementen is een pre.
  • Jij bent in bezit van NVI en Wft Basis of bent bereid deze te behalen binnen 6 maanden op kosten van de opdrachtgever.
  • Jij bent stressbestendig en functioneert uitstekend in een dynamische werkomgeving.

DE FEITEN OP EEN RIJ

  • Een startsalaris van maximaal € 2.800,00 op basis van 40 uur.
  • Een start op uitzendbasis, maar met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever.
  • Zodra je een contract krijgt, geniet je van mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 29 vakantiedagen.
  • Een functie van 32 tot 40 uur per week.
  • Een 13e maand.
  • Voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo investeert de opdrachtgever graag in jouw groei en ontwikkeling door cursussen en examens aan te bieden.
  • Volledige reiskostenvergoeding o.b.v. OV. De locatie is op loopafstand van Amersfoort CS.
  • De mogelijkheid om 50% vanuit huis te werken.
  • Een laptop.
  • Een thuiswerkvergoeding.

WAAR KOM JE TE WERKEN?

Je komt te werken bij een grote speler op het gebied van Credit Management en Financial Services, bestaande uit 350 gedreven professionals. Zij werken nauw samen met banken en andere financiële dienstverleners en bieden ondersteuning in het gehele proces van klantacceptatie tot en met betaling van hypothecaire en consumptieve kredieten. Door de innovatieve houding en slimme inzet van data is onze opdrachtgever succesvol en efficiënt in alle voorkomende werkzaamheden, met name het terugdringen en voorkomen van betaalachterstanden. Door constant te streven naar financiële vitaliteit en individuele oplossingen op lange termijn weten zij een balans te vinden tussen de belangen van de consument, opdrachtgever en maatschappij. Onze opdrachtgever hecht grote waarde aan diversiteit en inclusieve cultuur. Wil jij hier aan de slag? Wij vertellen je in een eerste gesprek graag waar je precies komt te werken.

Is deze vacature toch niet helemaal waar je naar op zoek bent? Bij ARTO zijn wij pas tevreden, als jij je droombaan hebt gevonden. Bel naar 020 - 531 7900, dan helpen wij jou verder in deze zoektocht.

Locatie

Amersfoort

Deel deze vacature:
Deel deze vacature:
Zoekt U personeel?

Bel ons op 020 - 5317900 en wij komen direct langs

Uw vacature

ARTO Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Bekijk ook onze