ARTO werkt en zoekt altijd nieuwe collega's

Werken bij ARTO

Klaar voor een nieuwe stap in je carrière?

ARTO Recruitment is sinds 1959 gespecialiseerd in Uitzenden, Detacheren, Werving & Selectie en Payrolling. Voor ons als team is het allerbelangrijkste doel van de dag, de juiste mensen bij elkaar brengen. Er tellen hier een paar dingen: pure kwaliteit, betrouwbaarheid, persoonlijke aandacht en service. Dit doen wij allemaal vanuit het hartje van Amsterdam op de Nieuwezijds Voorburgwal.

ARTO staat altijd open voor nieuw talent

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste en gedreven werknemers om ons recruitmentteam te versterken. Mensen die een fijne Amsterdamse werksfeer kunnen waarderen en die vooral ook zichzelf verder willen ontwikkelen. Die mogelijkheden zijn er hier meer dan genoeg. Dus: ben jij op zoek naar een commerciële en dynamische baan in de recruitmentbranche, waar geen dag hetzelfde is? Reageer dan snel op de openstaande vacature of stuur een open sollicitatie naar mschoonhoven@arto.nl

Ervaren Recruiter (32-40 uur)

 

 

Contact

ARTO Recruitment
Nieuwezijds Voorburgwal 158
1012 SJ te Amsterdam.

020 531 7900
info@arto.nl

Beoordeling door klanten: /10 - beoordelingen
© Copyright 2019 Arto Uitzendbureau, All rights reserved.
ARTO Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?