Wetenswaardigheden

tips en inspiratie

Inloggen mijn ARTO

Mijn ARTO

Inloggen kandidaten
Naar kandidaten login
Nog niet geregistreerd?
Schrijf je dan hier in

WAB

De arbeidsmarkt moet meer in balans komen. Werkgevers nemen namelijk te weinig mensen in vaste dienst. Tenminste dat is het standpunt in Den Haag. Met een nieuwe wet - de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) worden nadelige effecten en niet behaalde doelen van de WWZ verbeterd. 

Lees verder

Tips om je team te motiveren

Push-ups en sit-ups doen bij elke fout die er wordt gemaakt kan natuurlijk een manier zijn om te zorgen dat er beter gewerkt wordt, maar het lijkt ons niet echt motiverend. Wij geloven meer in een positieve manier om je personeel te motiveren tot goede prestaties.

Lees verder

HR Trends 2019

De war on talent is voorbij, want het talent heeft gewonnen. Niet voor niets dat op de HR-agenda het thema arbeidsmarktcommunicatie en employer branding hoog scoort. Voor 2019 is dit het belangrijkste thema, zo blijkt uit jaarlijks trendonderzoek. Want om kandidaten te werven, moet je ze eerst verleiden.

Lees verder

60 jaar ARTO

Het Amsterdamse recruitmentbureau ARTO viert in 2019 haar 60-jarig jubileum. Geheim van dit familiebedrijf, juist in het digitale tijdperk niet alle onlinetrends te volgen. De meeste bureaus matchen uitsluitend via de computer, wij weten dat je alleen een perfecte plaatsing kunt doen door de kandidaat én de opdrachtgever persoonlijk te kennen”, zegt CFO Michael Nijdam.

Lees verder

Meer weten?

ARTO maakt graag kennis om al uw vragen te beantwoorden

Contact

ARTO Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Bekijk ook onze Privacy verklaring.