Meer dan 64 jaar

ervaring in Recruitment

Mobiel of via kantoor ARTO recruitment werving en selectie is
altijd bereikbaar
Mobiel of via kantoor ARTO recruitment werving en selectie is altijd bereikbaar
Inloggen mijn ARTO

Mijn ARTO

Inloggen kandidaten
Naar kandidaten login
Nog niet geregistreerd?
Schrijf je dan hier in

ARTO werkt persoonlijk.

ARTO Recruitment is opgericht in 1959 en kan zich daarom buigen over rijke kennis, historie en ervaring in recruitment. Deze 64 jaar kennis en ervaring in recruitment staan geheel tot uw beschikking. In de loop der jaren is ARTO uitgegroeid tot een full service HR dienstverlener en adviesorganisatie in de Randstad met als centrale focus de regio Groot Amsterdam. Onze focus op de hoofdstad resulteert in dienstverlening op z’n Amsterdams, persoonlijk, transparant, direct en snel.

Onze kennis

ARTO is HR specialist in Finance, Sales, Marketing & Communicatie, Legal, HR & Recruitment, Office, Management Support en Inkoop & Logistiek. Onze consultants garanderen maatwerk en commitment waarbij ARTO tot doel heeft om bij te dragen aan doelstellingen van onze opdrachtgevers. Ons doel is om de verwachtingen van business partners te overtreffen en om de flexibiliteit en continuïteit te garanderen. In onze dienstverlening ligt de nadruk op Werving & Selectie, Detacheren, Uitzenden en Payrolling.

Onze waarden

ARTO staat voor kwaliteit, integriteit en loyaliteit waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Want aandacht daar gaat het om in onze business. De “mens achter de cv” de “organisatie achter de vacature” is de basis waar ARTO graag start. Vanuit deze interesse gaan wij voor een duurzame relatie waarbij doelstellingen van onze klanten centraal staan. Wij zijn niet alleen intermediair maar vooral bruggenbouwer tussen opdrachtgever en kandidaat (MBO-, HBO- en Universitair niveau). Alleen met een persoonlijke en professionele aanpak creëer je het juiste resultaat.

Ons Team

ARTO is een team dat werkt als een eenheid. Plezier, motivatie en nieuwsgierigheid zijn hier essentiële factoren in. We supporten en respecteren elkaar. Eerlijke en directe communicatie is ons stokpaardje. ARTO’s kunst van samenwerken is samenwerken met als eindpunt consensus tussen werknemer en opdrachtgever. Dat betekent dat wij pas tevreden zijn als een match tussen kandidaat en opdrachtgever succesvol en duurzaam is afgerond.

Onze ambitie

Onze ambitie ligt puur bij de kwaliteit van ons werk. We willen dat iedereen die ons kent, en met ons werkt denkt: “Zij zijn een aanvulling op onze bedrijfsvoering”. Niet alleen vandaag of morgen, maar tot in lengte van dagen. Continuïteit, consistentie, loyaliteit - dat zijn voor ons de ijkpunten van onze ambitie.

Kennismaken met ARTO

Bel, mail of kom gewoon langs met vragen over onze vacatures, solliciteren, mogelijkheden, tips en veel meer. Wij zijn altijd bereid je te woord te staan om nadere uitleg te geven. Bel 020 - 5 317 900 voor een afspraak of ga naar onze contact pagina voor meer informatie.

Op zoek naar personeel?

geef dan hier uw vacature door

Uw vacature