Werkt doelgericht

persoonlijk en integer

Ontzorgen in werving en selectie zorgt voor gemak
Persoonlijk contact is basis bij solliciteren met ARTO
Inloggen mijn ARTO

Mijn ARTO

Inloggen kandidaten
Naar kandidaten login
Nog niet geregistreerd?
Schrijf je dan hier in

Waar staat ARTO voor

ARTO RECRUITMENT is opgericht in 1959 en als één van de eersten actief in de arbeidsbemiddeling en het verzorgen van personeelsdiensten. Doordat wij werken vanuit één kantoor in Amsterdam kenmerkt onze werkwijze zich door korte communicatielijnen en snel handelen. Het ontzorgen van onze opdrachtgevers met de grootst mogelijke service is onze dagelijkse missie bij de uitoefening van ons vak. Het bieden van maatwerkoplossingen en het overtreffen van de verwachtingen van onze partners is datgene wat ons dagelijks motiveert en inspireert.

Kernwaarden die wij hanteren zijn: 
1.    Persoonlijke aandacht voor werkgever en werknemer; 
2.    Probleemoplossend en resultaatgericht handelen; 
3.    Flexibiliteit bieden in woord en gedrag; 
4.    Duurzaam verbinden waarbij geluk en passie centraal staan. 

Als professionele en full-service HR-provider en business partner van onze opdrachtgevers streeft ARTO in haar dienstverlening altijd naar de beste kwaliteit voor de beste prijs. 
Het strategisch belang van zowel flexibiliteit als kostenbeheersing is iets waar wij dagelijks bij stil staan. 

Door het ABU-lidmaatschap van ARTO RECRUITMENT, bent u als opdrachtgever, ‘gevrijwaard’ van juridische en financiële risico’s welke verband houden met het uitzenden of inlenen van personeel. 

Het brede dienstenpakket van ARTO Recruitment bestaat uit: 
- Werving & Selectie
- Uitzenden 
- Detacheren  
- Interim Oplossingen 

Onze jarenlange samenwerking met diverse organisaties, waarvan sommigen al sinds 1959, is iets waar wij zeer trots op zijn. De loyaliteit die hieruit blijkt is dan ook een onderscheidend kenmerk van de relatie tussen ARTO en haar opdrachtgevers. 

Snel kunnen inspelen op de veranderende vraag van onze opdrachtgevers is een uitdaging die wij graag aangaan en waarbij wij uitdrukkelijk uitgaan van een optimale kwaliteit van de medewerkers. 
Om tot een succesvolle samenwerking te komen zijn partnership en transparantie belangrijke factoren in onze bedrijfsfilosofie. 
 

Onze consultants

De consultants van ARTO Recruitment staan voor kwaliteit en persoonlijke aandacht, want aandacht dat is waar het om gaat in onze branche. Onze focus en ambitie gaan verder dan het probleem van nu of de oplossing van morgen. Het gaat onze consultants om duurzaam geluk te realiseren ofwel een duurzame match tot stand te brengen tussen bedrijf en medewerker. Wij zijn ge├»nteresseerd in de organisatie achter de vacature en de mens achter het cv. 

Kandidaat en opdrachtgever

Vanuit deze gedachte en interesse geven we zowel kandidaat als opdrachtgever een oprecht en eerlijk advies. Deze aanpak heeft ervoor gezorgd dat ARTO al jarenlang duurzame relaties onderhoudt met haar opdrachtgevers en dit is iets waar we bijzonder trots op zijn. Bij ARTO laten we u niet in het ongewisse. Wij geven u het advies waar u iets aan heeft, ook als dat voor onszelf wellicht niet de beste keuze is. Wij zijn ervan overtuigd dat een zakelijke relatie slaagt wanneer alle partijen transparant en integer zijn in hun samenwerking. ARTO staat voor continuteit en wederzijdse loyaliteit.

Onze expertise

Wij zijn al ruim 60 jaar actief en deskundig in Finance, Sales, Marketing Communicatie, HR, Office Management Support, Legal en Procurement Supply Chain. Wij kennen de Wet Regelgeving en volgen de trends en ontwikkelingen. Wij kennen de taal die er gesproken wordt en de specifieke eisen die er aan mensen en medewerkers gesteld worden. Dat komt omdat we heel dicht bij onze opdrachtgevers staan. Wij zien ze vaak, wij praten veel met ze en wij luisteren nog beter. Persoonlijke betrokkenheid is in zekere zin ook een specialisatie van ons net als onze drang om voor mensen die perfect passende baan te vinden. En voor die baan de perfect passende persoon.

Op zoek naar personeel?

geef dan hier uw vacature door

Uw vacature