ARTO werkt, ook als u vast personeel zoekt

Laat ons netwerk ook voor U werken

Als ARTO komen we elke dag bij bedrijven over de vloer die op zoek zijn naar nieuw talent. Dat doen we al sinds 1959, maar het blijft ons fascineren. De bedrijfscultuur, de ambities, de drijfveren, de waarden, de typische trekjes van het vakgebied, de strijd voor een beter resultaat dan vorig jaar. We houden pas op met vragen als er niets meer te vragen is, dat is zelden, maar het komt wel eens voor. Dit geldt tevens voor kandidaten die bij ons op gesprek komen. Het zorgt ervoor dat wij organisaties aan de juiste mensen op de juiste plek kunnen helpen. Door van beide kanten alles te weten wat er te weten valt, is er bovengemiddeld sprake van een perfecte match. En dat is waar we het voor doen.

Betrokken werken, betrokken blijven

Bedrijven die we matchen aan nieuwe medewerkers blijven we volgen. We willen weten hoe het gaat met ‘onze’ mensen in hun nieuwe baan en hoe het bedrijf daar tegenaan kijkt. Gaat het goed, kan het beter, moet het beter, is er iets loos, kunnen we meedenken? We blijven de voortgang bespreken, minstens twee keer per jaar. Wij zweren bij eerlijke en duurzame relaties. Vinger aan de pols, pro-actief zijn. Dat kan leiden tot bijsturen, bijvoorbeeld door coaching on the job. De verantwoordelijkheid voor de mensen die we binnen brengen houdt niet op als ze eenmaal op hun plek zitten.

Werken met ARTO is altijd maatwerk

Specifiek werken met bedrijven die hun eigen specifieke eisen stellen aan HR-zaken is in onze ogen het beste uitgangspunt. Wel is er een basis van waaruit we vertrekken. Elk bedrijf werkt met een consultant van ARTO die thuis is op het betreffende vakgebied en opereert als vaste gesprekspartner en adviseur. Deze weet zich in de rug gesteund door een back-up die altijd volledig up to date gehouden wordt.

ARTO werkt voor alles wat over werk gaat

ARTO is een HR-dienstverlener. We zijn er al sinds 1959 en we hebben ons telkens opnieuw elke nieuwe ontwikkeling op het gebied van werk eigen gemaakt. Vandaag kunnen we dus zonder met de ogen te knipperen zeggen dat we vertrouwd zijn met dit scala aan vakgebieden en diensten:

Duurzame samenwerking voorop

Wat de HR-behoefte ook is, uiteindelijk blijft ons uitgangspunt hetzelfde. We zetten altijd in op een duurzame relatie, gebouwd op directe communicatie, vergaande persoonlijke betrokkenheid en een pro-actieve mentaliteit. Hoe beter we elkaar kennen en blijven kennen, hoe meer we voor u kunnen betekenen. Dat werkt, weten we inmiddels en met ons een groeiend aantal relaties. Hoe kan ARTO voor u werken? Neem contact op met info@arto.nl of bel 020 531 7900 voor een persoonlijke kennismaking.

 

Contact

Contact

ARTO Recruitment
Nieuwezijds Voorburgwal 158
1012 SJ te Amsterdam.

020 531 7900
info@arto.nl

Beoordeling door klanten: /10 - beoordelingen
© Copyright 2019 Arto Uitzendbureau, All rights reserved.
ARTO Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?