Wetenswaardigheden

tips en inspiratie

Tips inspiratie alles wat je nog meer wilt weten om werk makkelijker te maken
Tips inspiratie alles wat je nog meer wilt weten om werk makkelijker te maken
Inloggen mijn ARTO

Mijn ARTO

Inloggen kandidaten
Naar kandidaten login
Nog niet geregistreerd?
Schrijf je dan hier in

WAB

De arbeidsmarkt moet meer in balans komen. De kloof tussen vaste en niet-vaste werknemers moet verkleind worden. Werkgevers nemen relatief te weinig mensen in vaste dienst. Tenminste dat is het standpunt in Den Haag. Met de nieuwe Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) worden nadelige effecten en niet behaalde doelen van de Wet Werk & Zekerheid verbeterd. 

Lees verder

 

 

Wetten en regels. Regeren is vooruitzien.

Tips om je team te motiveren

Push-ups en sit-ups doen bij elke fout die er wordt gemaakt kan natuurlijk een manier zijn om te zorgen dat er beter gewerkt wordt, maar het lijkt ons niet echt motiverend. Wij geloven meer in een positieve manier om je personeel te motiveren tot goede prestaties.

Lees verder

Motiveren tips en Wetenswaardigheden

HR Trends

De war on talent is voorbij, want het talent heeft gewonnen. Niet voor niets dat op de HR-agenda het thema arbeidsmarktcommunicatie en employer branding hoog scoort. Dit is een belangrijk thema blijkt uit jaarlijks trendonderzoek. Want om kandidaten te werven, moet je ze eerst verleiden.

Lees verder

Human Resource ontwikkelingen om bij te houden

65 jaar ARTO

Het Amsterdamse recruitmentbureau ARTO bestaat al ruim 65 jaar. Geheim van dit familiebedrijf, juist in het digitale tijdperk niet alle onlinetrends te volgen. De meeste bureaus matchen uitsluitend via de computer, wij weten dat je alleen een perfecte plaatsing kunt doen door de kandidaat én de opdrachtgever persoonlijk te kennen”, zegt CFO Michael Nijdam.

Lees verder

De Amsterdamse Westertoren een overdenking waard

Covid -19

We weten steeds meer over het coronavirus SARS severe acute respiratory syndrome -CoV coronavirus -2 en COVID-19, de ziekte die het virus veroorzaakt. Op deze pagina krijg je antwoord op de meestgestelde vragen en vind je alles wat we tot nu toe weten.

 

Lees verder

 

Covid RIVM
Meer weten?

ARTO maakt graag kennis om al uw vragen te beantwoorden

Contact

ARTO Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Bekijk ook onze