Arto werkt
ook voor AVG - en Mobiliteitsprojecten
Inloggen mijn ARTO

Mijn ARTO

Inloggen kandidaten
Naar kandidaten login
Nog niet geregistreerd?
Schrijf je dan hier in

Reorganisaties en her-integraties

Wanneer organisaties te maken krijgen met fusies, inkrimping of reorganisaties zullen medewerkers op korte termijn een nieuwe werkomgeving moeten vinden. Deze overgang heeft vaak emotionele en financiële gevolgen voor zowel werkgevers als medewerkers. Om deze nadelige gevolgen in te perken is het van belang om de overgangsprocedure voor elke betrokken partij soepel en duidelijk te laten verlopen, hierbij biedt ARTO Outplacement & Mobility Services de helpende hand.

ARTO MOBILITY SERVICES (AMS) steunt organisaties en adviseert medewerkers wanneer een overgangsproces, met herintegratie in een nieuwe organisatie als einddoel, zich voordoet. Onze focus ligt op het effectief en efficiënt begeleiden en bemiddelen van medewerkers gedurende hun zoektocht naar een nieuwe werkomgeving. Dit traject kenmerkt zich door een breed aspectenscala.

Allereerst worden de kennis, vaardigheden en carrièremogelijkheden van medewerkers inzichtelijk gemaakt tijdens persoonlijke gesprekken met onze adviseur consultants. De medewerkers zullen vervolgens middels advies en coaching klaargestoomd worden om de arbeidsmarkt actief te kunnen benaderen. Hierbij is sprake van een uitstekende combinatie van begeleiding en bemiddeling. Tot slot zullen wij de successen van de medewerkers blijvend volgen en staat onze deur altijd open voor nazorg.

Heeft u vragen over ARTO Mobiliteit of wilt u meer informatie ontvangen, neem dan contact op met Carina Burghout via carina@arto-recruitment.nl of bel direct naar 020 - 531 79 00

ARTO AVG Services

Hoewel de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) alweer enkele jaren van kracht is, worstelen veel organisaties nog steeds met de implementatie ervan. Misschien herkent u dat wel.
Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn om samen met ARTO AVG Services uw organisatie AVG-compliant te maken?

Klik dan hier

Meer weten?

specifieke vragen? ARTO maakt graag kennis om al uw vragen te beantwoorden

Contact

ARTO Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Bekijk ook onze Privacy verklaring.