Aangenaam
we maken graag kennis
Adviseren, informeren en begeleiden    over recruitment werving en selectie dat is wat ons team doet.
team-work onze basis voor oplossingen, nieuwe ideeën en service
Inloggen mijn ARTO

Mijn ARTO

Inloggen kandidaten
Naar kandidaten login
Nog niet geregistreerd?
Schrijf je dan hier in

Michael Nijdam

Naam: Michael Nijdam
Mobiel: (06) 5466 3874
Werk telefoon: (020) 5317 907

Sinds 1993 ben ik werkzaam bij ARTO Recruitment, dat is al een hele tijd inderdaad. En nog geen dag spijt gehad, eerlijk niet! Na diverse banen ben ik na mijn studie Economie in contact gekomen met de huidige DGA van ARTO Recruitment. Er was meteen de juiste klik, tot op de dag van vandaag.

Als C.F.O. ben ik verantwoordelijk voor zeer uiteenlopende zaken voor ARTO. Ik hou van de dynamiek en flexibiliteit, die ARTO Recruitment, en de recruitmentbranche, al sinds 1959 kenmerkt. Onze missie is het om onze klanten en kandidaten duurzaam met elkaar te verbinden. Plezier, geluk en passie zijn essentiële voorwaarden in het welslagen hiervan. Daarom behoren eerlijkheid, transparantie en integriteit tot onze kernwaarden. Met ons team zijn we dagelijks bezig om de verwachtingen van zowel kandidaten als opdrachtgevers steeds weer te overtreffen en de langdurige relaties te continueren. Met de nodige creativiteit, inzet en professionaliteit proberen we dagelijks onze doelen te bereiken. Al sinds 1959 kunnen we vol trots zeggen; 'ARTO Werkt'! 

“Aandacht en interesse is waar het om gaat in onze business. Door continu in te spelen op de veranderingen in de markt blijft het een zeer dynamisch proces waarin wij ons bevinden. Mijn motto is; om samen te kunnen werken moet je ook samen willen werken.” 

 

Michael  Nijdam
ARTO Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Bekijk ook onze