ARTO werkt, aangenaam

ARTO werkt persoonlijk

ARTO Recruitment is opgericht in 1959 en kan zich buigen over een rijke historie. Onze specialistische vakkennis en toewijding voor zowel klant als kandidaat zijn evident. In de loop der jaren uitgegroeid tot een full service HR dienstverlener en adviesorganisatie in de Amsterdamse markt en Omstreken. Onze focus op de hoofdstad resulteert in een dienstverlening in een Amsterdamse stijl: persoonlijk, betrokken, integer en snel.

Onze kennis

Wij zijn HR specialist in Finance, Sales, Marketing & Communicatie, HR & Recruitment, Office & Management Support en Procurement & Supply Chain. Ondertussen uitgegroeid tot een onafhankelijke HR dienstverlener en in staat om flexibiliteit en continuïteit te garanderen. Met de nadruk op Werving & Selectie, Detacheren, Uitzenden en Payrolling. Als strategische HR business partner verzorgen en ontzorgen wij al onze relaties.

Onze waarden

Wij staan voor kwaliteit, integriteit en service waarbij de persoonlijke aandacht centraal staat. Want aandacht, daar gaat het om in onze business. Het gaat ons om de ‘mens achter het cv’ en de ‘organisatie achter de vacature’. Vanuit deze interesse gaan wij voor een duurzame relatie waarbij de doelstellingen van onze klanten centraal staan. Wij zijn niet alleen intermediair maar vooral ook bruggenbouwer tussen opdrachtgever en kandidaat (MBO-, HBO- en Universitair niveau). Alleen met een persoonlijke en professionele aanpak krijg je het juiste advies en resultaat.

Team

Wij zijn een team dat ook werkt als een team. We supporten elkaar en respecteren elkaar. We houden van eerlijkheid en direct zijn.

Onze ambitie

Onze ambitie ligt puur bij de kwaliteit van ons werk. We willen dat iedereen die ons kent, ons inschakelt en met ons werkt denkt: “Ik kan me geen beter uitzendbureau wensen”. Niet alleen vandaag of morgen, maar tot in lengte van dagen. Continuïteit, consistentie, loyaliteit - dat zijn voor ons de ijkpunten van onze ambitie.

Onze kennismaking

Bel, mail of loop zomaar binnen met vragen over vacatures, solliciteren, hoe, wat, waarom en veel meer. Je krijgt altijd een echt iemand aan de telefoon: bel 020 - 5317900 voor een afspraak of ga naar onze contact pagina voor meer informatie.
Contact

ARTO Recruitment
Nieuwezijds Voorburgwal 158
1012 SJ te Amsterdam.

020 531 7900
info@arto.nl

© Copyright 2017 Arto Uitzendbureau, All rights reserved.
ARTO Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.