ARTO werkt, aangenaam

ARTO werkt persoonlijk

ARTO Recruitment is opgericht in 1959 en kan zich buigen over een rijke historie. Onze specialistische vakkennis en toewijding voor zowel klant als kandidaat zijn evident. In de loop der jaren uitgegroeid tot een full service HR dienstverlener en adviesorganisatie in de Randstad met als centrale focus de regio Groot Amsterdam. Onze focus op de hoofdstad resulteert in een dienstverlening in een Amsterdamse stijl: transparant, persoonlijk betrokken, direct en snel.

Onze kennis

Wij zijn HR specialist in Finance, Sales, Marketing & Communicatie, Legal, HR & Recruitment, Office, Management Support en Inkoop & Logistiek. Onze ervaren consultants garanderen maatwerk en commitment waarbij ARTO tot doel heeft om bij te dragen bij de doelstellingen van onze opdrachtgevers. Ons doel is om de verwachtingen van onze business partners te overtreffen en om de flexibiliteit en continuïteit te garanderen. In onze dienstverlening ligt de nadruk op Werving & Selectie, Detacheren, Uitzenden en Payrolling. 

Onze waarden

Wij staan voor kwaliteit, integriteit en loyaliteit waarbij de persoonlijke aandacht centraal staat. Want aandacht, daar gaat het om in onze business. Het gaat ons om de ‘mens achter het cv’ en de ‘organisatie achter de vacature’. Vanuit deze interesse gaan wij voor een duurzame relatie waarbij de doelstellingen van onze klanten centraal staan. Wij zijn niet alleen intermediair maar vooral ook bruggenbouwer tussen opdrachtgever en kandidaat (MBO-, HBO- en Universitair niveau). Alleen met een persoonlijke en professionele aanpak krijg je het juiste advies en resultaat.

Team

Wij zijn een team dat ook werkt als een team. Plezier en motivatie zijn essentiële factoren hierin. We supporten en respecteren elkaar. We houden van eerlijkheid en directe communicatie. De kunst van het samenwerken is de wil om te samenwerken met het gezamelijk doel als eindpunt. Dat betekent dat wij pas tevreden zijn als de duurzame match tussen kandidaat en opdrachtgever succesvol is afgerond. 

Onze ambitie

Onze ambitie ligt puur bij de kwaliteit van ons werk. We willen dat iedereen die ons kent, ons inschakelt en met ons werkt denkt: “Zij zijn een aanvulling op onze bedrijfsvoering”. Niet alleen vandaag of morgen, maar tot in lengte van dagen. Continuïteit, consistentie, loyaliteit - dat zijn voor ons de ijkpunten van onze ambitie.

Onze kennismaking

Bel, mail of kom gewoon langs met vragen over onze vacatures, solliciteren, mogelijkheden, tips en veel meer. Wij zijn altijd bereid je te woord te staan om nadere uitleg te geven. Bel 020 - 5 317 900 voor een afspraak of ga naar onze contact pagina voor meer informatie.
Contact

ARTO Recruitment
Nieuwezijds Voorburgwal 158
1012 SJ te Amsterdam.

020 531 7900
info@arto.nl

Beoordeling door klanten: /10 - beoordelingen
© Copyright 2019 Arto Uitzendbureau, All rights reserved.
ARTO Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?