ARTO werkt
met Flexpool collega's logistiek die direct inzetbaar zijn
Inloggen mijn ARTO

Mijn ARTO

Inloggen kandidaten
Naar kandidaten login
Nog niet geregistreerd?
Schrijf je dan hier in

Een vacatureprofiel en de behoefte aan goed en gekwalificeerd flexibel personeel is de basis van ARTO’s Flexpool Logistiek. Het voordeel van de ARTO Flexpool? ARTO stemt vaardigheden, ervaring en beschikbaarheid van onze Flexpoolmedewerkers af op de wensen van wat er nodig is voor je bedrijf. ARTO brengt ruim 60 jaar ervaring in recruitment, werving en selectie mee en zet die ervaring in om elke opdracht of advies zo goed mogelijk uit te voeren. Dus als het om een Flexpool gaat zorgt ARTO zorgt voor gekwalificeerde medewerkers die beschikbaar zijn wanneer je bedrijf het nodig heeft. Hiermee voorkom je onnodig productiviteitsverlies en optimaliseer je de efficiency van je bedrijfsvoering.

Om direct te participeren in de ARTO Flexpool maken we graag een afspraak met je voor een oplossing op maat.

De Collega's

ARTO Flexpool collega’s zijn gemotiveerde en gekwalificeerde flexwerkers die direct inzetbaar zijn als het nodig is .
De term Flexpool maakt duidelijk dat het gaat om flexibele medewerkers. Onze Flexwerkers zijn een uitkomst wanneer er sprake is van pieken en dalen in de productie. Onze Flexpool fungeert als buffer om personeelstekorten tijdelijk op te vullen. De ARTO Flexpool is gespecialiseerd in Logistieke ondersteuning.

De voordelen van ARTO’s Flexpool

  • Meer effectiviteit voor grote bedrijven die veel werknemers in dezelfde functie of functiegroepen aan het werk hebben.
  • Snelle inzetbaarheid als er veel schommelingen zijn in de productie of werkdruk.
  • Efficient en effectief ook als het minder druk wordt.
  • Oproepbare inzetbaarheid.

Flexpool effectiviteit

De ARTO flexpool is zorgvuldig opgebouwd en wordt goed onderhouden. Dit houdt in dat we precies weten wanneer onze flexkrachten wel of niet beschikbaar zijn. Gegevens worden constant geoptimaliseerd op wijzigingen, beschikbaarheid en contractgegevens. De huidige privacywetgeving wordt daarbij in acht gehouden. Wanneer een bedrijf daadwerkelijk flexkrachten wil inzetten kan ARTO daar snel en adequaat op reageren. De door ARTO al sinds 1959 opgedane kennis van uitzendwerk, werving en selectie speelt hierbij een belangrijke rol.

Wil je meer informatie laat dan hier je contactgegevens achter en we bellen je snel terug

Contact

 

Meer weten?

specifieke vragen? ARTO maakt graag kennis om al je vragen te beantwoorden

Contact
 

ARTO Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Bekijk ook onze